Wat mee te nemen op een reis met de auto: 12 nuttige tips

 In ! Zonder Kop

Als u op een lange weg gaat, vergeet dan niet om dingen echt nodig te nemen op de weg met u. Dan wordt de reis zo comfortabel mogelijk en bent u klaar voor eventuele freelance situaties.

een. Navigator/registrar/detector

De weg is een plek die meer aandacht vereist. Daarom zal onderweg een gecombineerd apparaat, inclusief de functies van de navigator, videorecorder en radardetector, waarschijnlijk voor u van pas komen.

Soms wordt het het enige bewijs van je onschuld in het geval van een ongeval, en soms slagen dergelijke apparaten erin te fotograferen, zelfs zonder de kennis van de eigenaar, verbazingwekkende of grappige evenementen die populair worden op het netwerk en veel opvattingen verzamelen.

2. Kaart

Voortgang vooruitgang, maar als u de verre en beschermde hoeken van ons land gaat bezoeken, moet u niet alleen hopen op navigatortips.

Ze zullen de weg vertellen, zelfs bij afwezigheid van mobiele en satellietcommunicatie, bovendien kan het “werk van de navigator” erg opwindend zijn voor uw passagiers.

3. Draagbare compressor voor pompende wielen en een set voor snelle reparatie van banden

Je kunt het wiel doorboren, zelfs op zelfs stadswegen. Als je gaat reizen door lanage paden of weg rijdt, dan moet zoiets als een draagbare compressor in de kofferbak zitten. Het apparaat neemt niet veel ruimte in beslag en is behoorlijk democratisch.

Voeg in een paar een speciale set toe voor bandenreparatie. Hiermee kunt u de band onafhankelijk 10 minuten vullen. Dit is natuurlijk niet de meest betrouwbare manier van reparatie, maar de tijd om de dichtstbijzijnde bandenaanpassing te bereiken is voldoende.

vier. Auto -omvormer

Nog een nuttige gadget op een lange reis. Hiermee kunt u spanning converteren van 12V naar 220V. Het apparaat wordt ingebracht in een sigarettenaansteker en geeft u een volledig ingesloten stopcontact waarin u verschillende elektronica kunt opnemen, bijvoorbeeld een laptop en een smartop opladen of zelfs een kleine elektrische waterkoker koken.

5. Organisatoren voor het bevestigen van gadgets op de achterkant van stoelen en stuurwiel

Degenen die lange afstanden in een auto met kinderen reizen, worden vooral op prijs gesteld door de technologische organisatoren die zijn bevestigd aan de achterrug van de stoelen of het stuur en u kunt gemakkelijk een telefoon of tablet voor uw ogen plaatsen. Sommigen kunnen ook veranderen in een roadafel met extra “zakken” voor het opslaan van nuttige kleinigheid.

6. Kholodnik -tas

U zult waarschijnlijk op de weg willen eten. En als u geen groot aantal stops plant, neem dan voedsel mee, nadat u het eerder in een koude tas hebt verpakt,. Werkend vanuit de sigarettenaansteker, zal de chill-cutter de producten vers besparen en kunt u onderweg een hapje eten.

7. Levering van drinkwater

Voedsel verzamelen of eten in een wegcafé is een kwestie van smaak, maar elke ervaren bestuurder is verplicht een strategische watervoorziening van water in transport te hebben. Alles gebeurt op de weg, de auto kan vast komen te zitten in het verkeer, oververhit of stal op de meest ongepaste plek.

Dit zal het lichaam helpen om niet aan uitdroging te lijden. Het is nog beter om niet alleen in te slaan met gewone, maar ook met mineraalwater, bijvoorbeeld de legendarische “Essentuki nr. 4” of “Essentuki nr. 17”.

Dit mineraalwater dorst niet alleen dorst, maar vult ook de minerale stoffen aan die nodig zijn voor de juiste werking van het lichaam, waardoor de balans van het waterzout wordt hersteld. Essentuki draagt ​​ook bij aan de juiste spijsvertering en hulp van brandend maagzuur, omdat we niet altijd de kans krijgen om direct op de weg te eten.

acht. Levering van benzine, autoolie en koelvloeistof

Neem een ​​snack en drankjes voor zichzelf? Vergeet niet om na te denken over benodigdheden voor uw auto, vooral als u van plan bent om naar beschermde plaatsen te reizen verre van de beschaving. Het is erg teleurstellend om vast te komen te zitten met een lege gastank op de snelweg, niet een paar kilometer naar het dichtstbijzijnde tankstation bereikt.

Het kan ook nodig zijn om dringend olie of koelvloeistof aan de motor toe te voegen, dus heb altijd een kleine voorraad brandstof en technische vloeistoffen voor de motor in de kofferbak.

9. Speciale producten en borstels voor glazen reiniging

Wanneer u lange tijd langs de snelweg rijdt op de voorruit van uw auto, zijn er veel dikke sporen van een “ontmoeting” met verschillende insecten. Deze talgfilm kan ‘s avonds en’ s nachts een merkbaar ongemak creëren, wanneer het begint te glinsteren in het licht van lantaarns en koplampen, wat extra oogstress creëert.

In dit geval is het handig om speciale producten en borstels in de kofferbak te hebben voor effectieve glazen reiniging, met hun hulp kunt u onafhankelijk en snel het glas in orde brengen tijdens stops.

tien. Orthopedische kussens

Voor het gemak van passagiers en een bestuurder onderweg en op parkeerplaatsen, biedt een moderne automarkt een breed scala aan een verscheidenheid aan orthopedische kussens met ondersteuning en massagefuncties.

Sommige zijn bijvoorbeeld bevestigd aan de stoel of de veiligheidsgordel, anderen ondersteunen gewoon de nek of onderrug. Het belangrijkste is dat je op een lange reis zoveel mogelijk troost hebt, vooral als er weinig tijd is om te stoppen.

elf. Auto voor een auto en een interieurreflector

Wanneer de route door de populairste regio’s gaat, is het niet altijd mogelijk om de auto in de schaduw te plaatsen, en de stralen van de zon kunnen het op lange termijn parkeerplaatsen vrij verwarmen. Zodat het dak niet oververhit raakt en het dashboard niet opbrandt, bedekken veel fervent reizigers de auto met een speciale dekking en sluiten het dashboard met een reflector.

12. Krachtige lantaarn

Als u meerdere dagen en nachten op de weg gaat doorbrengen, zal een krachtige lamp met uw eigen stroombron, die onafhankelijk van de autobatterij, waarschijnlijk voor u van pas komt. Het is handig om een ​​wandelingkamp op te zetten met zo’n

erectiepil bestellen

lantaarn of de staat van de auto te controleren, zelfs in het donker.

Wees altijd voorzichtig en vriendelijk onderweg! Geweldige reis!

Recent Posts

Start typing and press Enter to search